Varme

Bli energismart!

Vi hjelper deg med å velge energieffektive varmekilder som dekker ditt behov. Vi har et rikt utvalg av nye elektriske ovner, varmepumper og gulvvarme, som vi selvsagt installerer for deg.

I norske hjem går rundt 60 prosent av strømforbruket til oppvarming. Ved å bytte ut gamle varmekilder med nye, kan du gjøre store kutt i strømregninga – uten å fryse!

Gamle panelovner har dårlige reguleringsegenskaper. Det betyr at det er vanskelig å bruke dem på en energieffektiv måte, fordi de vil varme opp rommet mer enn du har behov for når de står på. Våre panelovner har termostater som gir deg akkurat den temperaturen du trenger for å ha det behagelig inne, samtidig som de kan skrus ned når du sover eller er ute.

Vi kan også hjelpe deg med å velge smarte varmestyringssystemer. Det er tekniske installasjoner som gjør at du kan programmere inn når huset trenger oppvarming eller ikke. Via et felles system skrus alle varmekilder ned når du sover eller er ute, og skrus opp til du skal stå opp eller kommer hjem. Styringssystemene kan også justere seg selv ut i fra ute-temperaturene.

Varmepumpe

I tillegg til å sørge for jevn og behagelig inne-temperatur hele året, renser varmepumpen luften innendørs for 99% av alle bakterier, virus og mugg. Dette betyr at luften som du og familien skal puste inn blir renere og bedre, som betyr mye, ikke minst for allergikere.

Engerdal elektro er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring. På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.

Kontakt oss

Spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt oss

Sertifikater