Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  1. Hjem
  2. Om oss

Engerdal elektro.jpg

Engerdal Elektro AS har vært et trygt valg på el-installasjon og elektriker-tjenester siden 1997.

Vi utfører alle typer sterk og svakstrøms installasjoner i hus, hytter, landbruk og industri i Engerdal, Trysil, Rendalen, Stor-Elvdal, Åmot og Elverum

Hytter og fritidshus

Et av våre spesialfelt er el-installasjon for hytter og fritidshus. Vi leverer komplett installasjon i hytter med 12V «solstrøm» eller kombinert med aggregat og solcelleanlegg. Vi leverer også alt av hytteutstyr fra Hyttetorget, Sunwind og RK Smia.

Varmepumpe

Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

Service og vedlikehold

Engerdal Elektro har bred erfaring fra serviceoppdrag for private og næringsliv, både når det gjelder reparasjon av elektrisk utstyr og feilsøking på installasjon.

Vi hjelper alle!

Engerdal Elektro består av engasjerte, faglig dyktige medarbeidere, som holder seg oppdatererte på nyheter i elektro-feltet. Vi er flinke til å finne kreative løsninger og utfører arbeidet til avtalt pris og tid, etter gjeldende lover og regler.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe alle - stor eller liten!

DØGNÅPEN VAKTTELEFON: 62 45 82 90

 

This site uses cookies. For more information click here.