Medlem av Norgeseliten logo

DSC00025.jpg

Nyt fritiden!

Engerdal Elektro kan hjelpe deg med komfort på hytta selv om du ikke har innlagt strøm og vann. Som Sunwind Hyttesenter har vi løsninger som skreddersys den enkelte hytte, enten det dreier seg om varmt vann i krana, funksjonelt kjøkken med gass, varm hytte når du kommer frem, strøm på hytta uten e-verket, eller ekstrautstyr til bålpanna.

Solcelle

En av de viktigste oppgraderingene som vil øke komforten på hytta er selvfølgelig strøm. Avhengig av hvilke behov du har, har vi en rekke størrelser på solcelleanlegg. Vet du ikke hvor stort anlegg du bør ha, kan du benytte deg av Sunwinds kraftpakkekalkulator eller be oss om hjelp!

 

8V1A4605.JPG

God mat

En gasskomfyr har en unik egenskap, nemlig full kontroll over varmen. På en gasskomfyr med åpne bluss kommer varmen spontant, og den lar seg regulere fra meget svak til meget sterk på et øyeblikk. I stekeovnen kan du nyte fordelen av ekstra tilført fuktighet til maten. For å holde maten kald hele sommeren, vil et gasskjøleskap eller et 12 volt-kjøleskap gi samme komforten på hytta som du er vant til hjemme. Les mer

 

8V1A5859.jpg

En varm dusj

Uten innlagt vann eller strøm på hytta kan du ved å montere opp et vannsystem ta en varm dusj og enkelt tappe varmtvann til oppvasken. Systemet er enkelt å tilpasse og vil gi deg økt komfort og velvære. Vi ønsker at du skal ha det bra på hytta, og for de aller fleste er muligheten til å kunne ta en varm dusj på hytta en nødvendighet. Et tilfredsstillende vannopplegg er et av mange viktige komponenter i det gode hytteliv. Les mer

Kom frem til varm hytte

Vi har enkle parafin, diesel, eller gassovner som kan hjelpe deg med hurtig oppvarming når du allerede er på hytta. Og ikke minst leverer vi toppmodellen Wallas diesel- og parafinovn for fjernstyring hjemmefra. Les mer om denne løsningen her.

Toalettløsninger

Selv uten innlagt strøm og vann har du mange forskjellige muligheter for toalettløsninger.

Før du velger toalett på hytta kan det være lurt å orientere seg litt og definere hva som er dine viktigste kriterier for at du skal bli fornøyd med toalettet. Disse punktene kan hjelpe deg å foreta et valg:

  • Energiløsninger som finnes på hytta, har du 12 eller 230 volt?
  • Har du god plass i dorommet? Har du evt plass under gulv?
  • Krever toalettet mye arbeid ved tømming etc?
  • Hvor mange personer skal benytte toalettet per døgn?

Eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Her er en toalettløsning vi har god erfaring med:

 

 Cinderella_Classic.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site uses cookies. For more information click here.